Poveste de succes - IPool

“Este plăcerea mea să vă informez că proiectul dvs. 2016-1-RO01-KA204-024403 - Grupul interactiv de instrumente pentru îmbunătățirea abilităților de bază și a competențelor cheie ale adulților a fost selectat ca „poveste de succes” de un grup de experți din cadrul Direcției -General pentru educație, tineret, sport și cultură a Comisiei Europene.

„Povestile de succes” sunt proiecte finalizate care s-au remarcat prin impactul lor, contribuția la elaborarea de politici, rezultate inovatoare și / sau abordare creativă și pot fi o sursă de inspirație pentru alții. Selectarea proiectului dvs. ca poveste de succes s-a făcut pe baza unor criterii riguroase privind calitatea, relevanța și rezultatele acestuia.”

Luca Perego
Deputy Head of Unit

acceseaza pagina proiectului

Ultimul eveniment

Centrul de Dezvoltare Arad este un partener activ în dezvoltarea comunității prin implementarea de proiecte și prin organizarea de evenimente prin care se facilitează colaborarea și accesul la finanțări europene. Dorim sa vă informăm despre activitățile noastre prin pagina web a asociației noastre.

Eveniment Local de Multiplicare a rezultatelor proiectului STRATAGAME

In data de 31 octombrie 2019, Centrul de Dezvoltare Arad a avut deosebita placere de a avea ca invitați la evenimentul local de multiplicare a rezultatelor proiectului STRATAGAME, cadre didactice și elevi din scolile tehnice și profesionale, reprezentanți ai Inspectoratului Scolar Județean Arad și alți factori interesați.

citeste tot

Proiecte in derulare

proiecte_home

FIL - Finances In everyday Life

Proiect axat pe educația și bunăstarea adulților și a persoanelor din mediile defavorizate.
stratagame

Stratagame

Parteneriat Strategic pentru Dezvoltarea Competențelor Soft prin Gamificare
https://stratagame.erasmus.site
indigit

IN_DIGIT2EU

Instrumente digitale care se aplică la dezvoltarea cunoștințelor pentru internaționalizare.
www.indigiterasmus.eu

    Contacteaza-ne

    Te rugăm să completezi câmpurile din formularul alăturat pentru a ne trimite un mesaj.

    Toate câmpurile sunt obligatorii.