Eveniment FEBRUARIE 2022 /SEPTEMBRIE 2023

Manualul IMEDIAL -ȘTIRILE FALSE, FAKE NEWS , DEZINFORMARE ȘI CYBERBULLYING, intr-o discuție cu elevii de la lic. Moise Nicoară din Arad și lansarea oficială a proiectului pilot ARADUL EDUCAT CIBERNETIC la Colegiul „Csiky Gergely”

Poveste de succes - IPool

“Este plăcerea mea să vă informez că proiectul dvs. 2016-1-RO01-KA204-024403 - Grupul interactiv de instrumente pentru îmbunătățirea abilităților de bază și a competențelor cheie ale adulților a fost selectat ca „poveste de succes” de un grup de experți din cadrul Direcției -General pentru educație, tineret, sport și cultură a Comisiei Europene.

„Povestile de succes” sunt proiecte finalizate care s-au remarcat prin impactul lor, contribuția la elaborarea de politici, rezultate inovatoare și / sau abordare creativă și pot fi o sursă de inspirație pentru alții. Selectarea proiectului dvs. ca poveste de succes s-a făcut pe baza unor criterii riguroase privind calitatea, relevanța și rezultatele acestuia.”

Luca Perego
Deputy Head of Unit

acceseaza pagina proiectului

Proiecte in derulare

IMEDIAL

IMEDIAL - ȘTIRI FALSE, DEZINFORMARE SI AGRESIUNE CIBERNETICĂ

Proiect axat pe educația persoanelor din mediile defavorizate privind pregătire și pevenția în ceea ce privesc FAKE NEWS.
ReCCI Logo_001

Re CCI - regîndirea evenimentelor culurale in condiții de pandemie

Proiect care vizează actorii din zona culturii pentru continuarea activității în condiții de criză.

    Contacteaza-ne

    Te rugăm să completezi câmpurile din formularul alăturat pentru a ne trimite un mesaj.

    Toate câmpurile sunt obligatorii.