Proiecte finalizate

29.10.2018

Stratagame

Parteneriat Strategic pentru Dezvoltarea Competențelor Soft prin Gamificare. Proiectul urmarește sprijinirea tinerilor în dobândirea și dezvoltarea de competențe, dezvoltarea unei educații eficiente, dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din domeniul VET.
29.09.2018

IN_DIGIT2EU

Instrumente digitale care se aplică la dezvoltarea cunoștințelor pentru internaționalizare. Proiectul IN_DIGIT2EU își propune să ofere sprijin pentru dezvoltarea competențelor în domeniul internaționalizării IMM-urilor și a adulților slab calificați, oferind un instrument de integrare.
30.09.2016

IPool

Set de instrumente interactive pentru îmbunătățirea competențelor de bază și competențe cheie ale adulților. Proiectul se adresează oamenilor cu competențe reduse și le dă instrumente care îi va ajuta să găsească alte instrumente și să învețe despre ei și prin ei.
30.09.2015

EntrInnO

Joc online pentru inovație și spirit antreprenorial. EntrInnO este un proiect finanțat de UE pentru abordarea nevoii de optimizare a dezvoltării antreprenoriatului și inovării în Europa.
29.09.2015

SESIL

Evaluarea, reabiltarea şi conştientizarea efectelor negative asupra ecosistemelor agro-silvice şi a habitatelor de interes comunitar generate de extinderea speciilor invazive de plante în Parcul Natural Lunca Mureşului.
29.01.2015

RO-Boost SMEs

Boosting Smart and Inovation-Driven Growth for Romanian SMEs. Proiectul urmareste îmbunătăţirea accesului la finanţare pentru IMM-uri, facilitarea accesului IMM-urilor pe piaţa europeană şi internaţională, promovarea inovării și a spiritului antreprenorial.